Home > Biler > Enkel og sikker transport med en El-scooter
scooteren

En el-scooter er en herlig oplevelse, som gør det muligt for dig at komme sikkert fra a til b. Med det kompakte transportmiddel, kan du være mobil alle steder. Selv i indkøbscentret, supermarkedet og diverse seværdigheder kan el-scooteren medbringes og benyttes. El-scooteren er udstyret med et dejligt komfortabelt sæde, hvor du kan sidde godt selvom turen er lang. Der er masser af benplads, så du kan sidde med dine ben som du lyster. Foran på el-scooteren er der et styr, så du nemt kan manøvre dig rundt om hjørner og genstander der måtte stå i din vej. Derudover er der monteret en kurv, som du kan bruge til opbevaring under turen. Ønsker man mere plads er det muligt at stille noget mellem benene, eller monterer en taske bag på sædet. El-scooteren er monteret med lys, både foran og bagpå samt blinklys. Så er folk ikke i tvivl om hvor du er på vej hen, og du bliver ikke overset. Den egner sig godt til bykørsel, og fladt underlag er mest behageligt at køre på. Så kan du kan altså nemt komme omkring i større byer såsom Odense, Aalborg, Herning osv.

Kom nemt og sikkert rundt i Odense, Aalborg Herning osv. ligegyldigt alder.

At blive ældre er ikke altid lige let for alle. For nogle vil hverdagens fysiske opgaver ikke være et problem, men det kan i mange tilfælde hvor en stor fordel, at få lidt hjælp til at transporterer sig rundt. Er man den glade ejer af en bil, så kan der med alderen også være nogle ting som gør at man ikke har lyst eller råd, til at skulle kører længere. Det kan være man ikke længere føler sig tryg ved at skulle begive sig ud i trafikken, og skulle forholde sig til de andre bilister. Der er nemlig ikke alle der indfinder sig med at din fart måske er lidt lavere end deres, og det kan give en hvis utryghed. Her giver el-scooteren dig god mulighed for at være mobil, og komme rundt i byen. El-scooteren kører langt på en opladning og du skal ikke være nervøs for at den pludselig går i stå for dig.

Det kan også former for gangbesvær som kan ramme folk i alle aldre, hvor el-scooteren kan være behjælpelig. El-scooteren kan bruges af alle, og man behøver altså ikke være oppe i årene, for at benytte sig af en. Der kan være mange grunde til at det er mere behageligt, at transporterer sig sikkert rundt på en el-scooter, end andre transportmidler. Være ikke bange for at kontakte os og fortælle os hvad dine behov er, så hjælper vi dig på vej til en løsning.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*