Home > Mennesket > Guide: Hvordan vælger jeg det rigtige stykke sexlegetøj?
Sexlegetøj

Det er ikke mange år siden, at sexlegetøj var en særdeles intim, privat, ja ligefrem pinlig ting at snakke om. Men lige siden vi blev præsenteret for vibratoren “the rabbit” af HBO den 2. august 1998, da de sendte afsnittet “The Turtle and the Hare” fra den populære serie Sex and the city, er det blevet gjort til en dyd, at fremstille sexlegetøj som noget den sofistikerede kvinde ejer. Denne nye måde at fremstille kvinders brug samt ejerskab af sexlegetøj har ført til, at det både er socialt acceptabelt hvis ikke socialt opfordret, at anvende de seksuelt stimulerende produkter. Dildo-parties er bestemt også blevet en trend, hvor du kan hyre en ekspert til at holde en såkaldt dildo-fest for dig og dine veninder, i dit hjem. Dette betyder at i eksklusivt får et indblik i diverse dildoer mm. samt mulighed for at erhverve jeres egen, indenfor husets fire vægge. Men hvis du ikke lige har mulighed for at få privat vejledning i dit eget hjem, så er der heldigvis hjælp af finde her! Her får du nemlig en nem og præcis guide til hvordan du sikrer dig, at dit næste valg af sexlegetøj er det rigtige.

Find ud af dine præferencer

Det første du skal tage højde for, når du begynder jagten på et nyt stykke sexlegetøj er hvilke præferencer du har. Er du til anal-, klitoris eller skedestimulering, eller måske noget helt fjerde? Det er yderst vigtigt at du har en retning at gå efter, da der findes et hav af produkter indenfor sexlegetøj, og i dette tilfælde kan det heller ikke nytte noget at købe sexlegetøj, udelukkende fordi din partner ville finde det ophidsende at se dig bruge det. Nej, her skal du udelukkende tænke på dig og dine præferencer, idet det er dig der skal bruge det og dermed dig der får nydelse ud af det. Du kan selvfølgelig altid vælge at konsultere din partner, hvis du er i tvivl om noget eller hvis det er noget der muligvis lægger op til fælles brug.

Kvalitet fremfor alt

Når du har en idé om, hvilken type sexlegetøj du vil gå efter (dildo, analkugler, vibrator, mm.) så skal du begynde at tage højde for kvaliteten. Selvom mange nok ikke skænker kvaliteten en tanke, så er det faktisk yderst vigtigt at dit sexlegetøj er fremstillet af ordentlig kvalitet. Du ønsker nemlig at undgå sexlegetøj der indeholder Phthalater og giftige stoffer. Vælger du derimod at gå på kompromis med kvaliteten af dit sexlegetøj, så kan du ende med et produkt baseret på kemiske stoffer, der i værste tilfælde kan forårsage kemiske forbrændinger både i og på dine kønsdele, hvilket på ingen måder er ønsket. Det er også værd at vide om man er allergisk over for latex, da dette vil udelukke sexlegetøj baseret på latex

Vær’ realistisk

Du har måske en større samling af sexlegetøj i forvejen, men uanset hvad bør du være realistisk. Hvis du erhverver dig et produkt til eksempelvis anus, og derudover er uerfaren hvad kommer til denne kropsdel, så er det vigtigt at du ikke kaster dig ud i noget din krop ikke er fysisk klar til. Køb derfor ikke et produkt der størrelsesmæssigt er for ambitiøst i forhold til dine erfaringer, for at imponere din partner, da dette kun vil blive en ubehagelig oplevelse for begge. Start derfor med et produkt, hvis størrelse stemmer overens med dine erfaringer, og arbejd dig derefter opad, hvis du ønsker et produkt med en mere avanceret størrelse.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*