Home > Erhverv > Individuelle elevatorløsninger
2 elevatorer

Montering af elevatorer for både private og virksomheder foretages som regel af montagevirksomheder, som har montering af elevatorer som et af deres ekspertise områder. Det er derfor ikke enhver byggevirksomhed, der har den rette ekspertise til at montere elevatorer. Disse montagevirksomheder med speciale i elevatormontering kan ofte udfører mange lignende opgaver. Det kunne være montering af lifte, løfteplatforme til handicaptransport, person- og godstransport. Det kunne være montering af scener eller møddingelifte til zoologiske haver. Det er i virkeligheden alle opgaver der kunne have noget at gøre med alle former for lifte og elevatorer. De fleste virksomheder tilbyder individuelle løsninger, da de forskellige kunder kan have mange forskellige behov for mål, design, belastning og funktioner.

Elevator og lift montage

De mest almindelige opgaver for disse virksomheder er montering af elevatorer og lifte. Elevatorerne kan leveres med forskellige slags elevatorskakte. De laves desuden i mange forskellige slags beklædninger alt efter kundens behov. Alle elevatorer og lifte laves altid efter kundes behov og ønsker og tilpasses individuelle mål. Alt afhængig hvad elevatoren skal bruges til, bliver de fremstillet med forskellige døre, der har forskellige funktioner. Der kan desuden være forskelle i designet på dørene. Hvis der allerede findes en eksisterende skakt, tilbyder de fleste virksomheder at montere nye elevatorer eller lifte i den eksisterende skakt. Elevatoren kan desuden fremstilles med forskellige motorer alt efter behov. Det kunne f.eks. være en tovbåren elevator eller en hydraulisk elevator. Det afhænger af hvilken funktion elevatoren har. Hvis du er i tvivl om noget omkring opsætningen af elevatoren, står virksomhederne klar med deres ekspertise og erfaring til at hjælpe.

Elevatorer til både privat hjem og erhverv

Mange tror måske at elevatorer er forbehold firmaer og generelt erhverv, men mange private hjem kan have gavn af en elevator eller en lift. Hvis du ønsker lidt mere komfort i din dagligdag i hjemmet, kan det være du skal have monteret en lift eller lignende. Hvis du kontakter et monteringsfirma, kan du ofte få dem til at komme hjem til dig og hjælpe dig med at bestemme hvilken slags lift du har brug for. De vil analysere hvilket behov du har og hvilken lift, der vil være den rette løsning for dig. Herefter vil de typisk udarbejde en plan, så du ved hvad der vil komme til se ske i hele processen.

Virksomhederne monterer selvfølgelig også forskellige elevatorer og lifte hos offentlige institutioner og private virksomheder. Hos mange virksomheder har man mulighed for at designe sin egen løsning i samarbejde med eksperterne, så man er sikret den bedst mulige løsning. Her har man mulighed for både at være medbestemmende i forhold til design og funktion. Nogle virksomheder har desuden specialiseret sig i at montere elevatorer og lifte i gamle bygninger. Her er pladsen ofte trang og derfor skal der ofte lidt ekstra ekspertise til. Med denne ekspertise er det nu muligt at montere moderne elevatorer i bygninger, det før i tiden ikke var muligt at montere elevatorer i. Dette betyder at de gamle bygninger kan moderniseres betydeligt.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*